Συλλογή Χωριού

Ο καιρός

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 38 guests και κανένα μέλος

O Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγόριανης κλείνοντας η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου «Μέρες Πολιτισμού στην Αγόριανη», θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους καλλιτέχνες των εκδηλώσεων. Τους Παναγιώτη Λάλεζα, Θοδωρή Τασούλα και όλους τους εξαιρετικούς μουσικούς που συμμετείχαν στο σχήμα του παραδοσιακού πανηγυριού στις 16 Αυγούστου. Τους VEGAS, την χορεύτρια Kati και τον Σπαρτιάτη dj Μιχάλη Μοϊσίδη που ανέβασαν το party μας στις 14 Αυγούστου κι άλλο στη συνείδηση του κόσμου και το έκαναν σημείο αναφοράς όσον αφορά τη διασκέδαση στη Λακωνία. Τους Σπύρο Κουτσοβασίλη, Ειρήνη Χριστοφιλάκη και όλο το επιτελείο για το μαγευτικό αφιέρωμα στον Γιώργο Νταλάρα και τη Βίκυ Μοσχολιού στις 11 Αυγούστου.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή και να συγχαρούμε σε όλους τους αθλητές του 6ου τουρνουά ποδοσφαίρου 6x6 που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες 11-14 Αυγούστου, καθώς η προσπάθεια και οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και το σημαντικότερο, περάσαμε καλά και δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς.


Ένα μεγάλο μπράβο στους ακούραστους, κεφάτους και πάντα πρόθυμους εθελοντές. Η συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους, όπως και των χορηγών μας, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που είναι συνέχεια δίπλα μας και με την προσφορά τους κάνουν πραγματικότητα την διοργάνωση της πολιτιστικής μας εβδομάδας. Να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές «Ν.Π.Π.Π. του Δήμου Σπάρτης», «Monster Records» και «Ε.Π.Σ. Λακωνίας», τον μεγάλο μας χορηγό «Robinhood.gr – προσφορές από την Ελλάδα και το εξωτερικό», καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας «Notospress.gr», «Λακωνικός Τύπος», «Notos Radio 94.9», «lakonikos.gr», «Πολιτεία 90.7», «Ionian Channel», «Report24» και «Best TV Λακωνίας». Να ευχαριστήσουμε, επίσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοκκινοραχής «Ο Πάρνων» που συμμετείχε με το χορευτικό του στο πανηγύρι μας.


Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συμμετείχε και μας τίμησε με την παρουσία του στις εκδηλώσεις μας. Με τη στήριξή σας και την καλοπροαίρετη κριτική σας μας δίνετε δύναμη και μας βοηθάτε να γινόμαστε κάθε χρόνο όλο και καλύτεροι.


Με τιμή, Το Δ.Σ.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.