Συλλογή Χωριού

Ο καιρός

Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 134 guests και κανένα μέλος

<< Καλότυχοι μου χωρικοί ζηλεύω τη ζωή σας. Την απλοϊκή σας τη ζωή πόχει περίσσιες χάρες >>
Κρυστάλλης


Αγαπητοί μου φίλοι συγχωριανοί Λογκανικιώτες, όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμβάλατε στην δημιουργία και διατήρηση αυτής της σελίδας με καθημερινή ειδησεογραφική, λαογραφική, αθλητική και ιστορική ενημέρωση. Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας και θα ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σωστή δουλειά που κάνετε και μας κρατάτε ενήμερους για όλα τα τεκταινόμενα στο χωριό μας.


Ήταν πολύ καλή η σκέψη σας να δημιουργήσετε αυτή τη σελίδα γιατί η φυσιογνωμία του κάθε τόπου είναι η ιστορία του και ιστορία είναι οι άνθρωποι του, οι συνήθειες τους, τα έθιμα τους και οι... παραξενιές τους. Ιστορία είναι επίσης η πέτρινη βρύση, το μικρο εκκλησάκι, ο μισογκρεμισμένος φούρνος, το στενό σοκάκι και οι αναμνήσεις που κουβαλάει μέσα του ο καθένας.

Δεν ξέρω ποιοι βρίσκονται πίσω από κάθε θέμα και κάθε ανάρτηση της σελίδας, αλλά όποιος και να είναι ας συνεχίσει με το ίδιο πάθος, με ευαισθησία και με την ίδια αγάπη για αυτό που κάνει και να ξέρει ότι η δουλειά του εκτιμάται από εμάς τους αναγνώστες.
Με την βοήθεια του θαυματουργού εργαλείου του ίντερνετ, ο Λογκανίκος φτάνει σε κάθε γωνιά της γης και ζωντανεύει τα αισθήματα και την αγάπη του κάθε Λογκανικιώτη για την Ιθάκη του, για το χωριό του.


Πολύ καλή ιδέα ήταν επίσης η δημιουργία του αρχείου φωτογραφιών που μας πλημμύρισε με συγκίνηση βλέποντας αγαπημένα πρόσωπα, πρόσωπα που δεν υπάρχουν πια, φίλους καλούς που δεν έχουμε δει για πολλά χρόνια, είδαμε το παλιό μας σπίτι που δεν μοιάζει και πολύ με το σημερινό, είδαμε τους εαυτούς μας στα χρόνια του Δημοτικού σχολείου στις γυμναστικές επιδείξεις με την αθλητική φανελίτσα και με το κοντό παντελονάκι και δεν σας κρύβω ότι κλάψαμε όταν είδαμε την Μάννα μας να κρατάει αγκαλιά τον μικρο μας αδελφό σε κάποια εκδήλωση του σχολείου.


Εύχομαι κάθε προσπάθειά σας να έχει επιτυχία και να βαδίζει στον ομολογουμένως - δύσβατο αλλά αξιοπρεπή δρόμο της αλληλοεκτίμησης και της υγιούς άμιλλας.

Σας ευχαριστώ πολύ
Γιώργος Β. Ιατρού
Βοστώνη Αμερικής

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies.